В регулаторните органи, във Висшия съдебен съвет, в службите, сигурно над

...
В регулаторните органи, във Висшия съдебен съвет, в службите, сигурно над
Коментари Харесай

Пеевски преброи на пръстите на ръцете колко хора има ДПС в регулаторите и ВСС...

В регулаторните органи, във Висшия правосъден съвет, в службите, " несъмнено " над 95 на 100 въздействие имат ГЕРБ, Движение за права и свободи и президентът. Под 5% са фрагментите на " Продължаваме промяната-Демократична България ".

Това изявление от през днешния ден на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков още веднъж засилва Делян Пеевски. Пресният съпредседател на Движение за права и свободи излезе с поредна, оповестена на уеб страницата на партията, с която желае опрощение от Петков и ползва информация за това къде (поне официално) фрагменти, препоръчани от партията му, са намерили места обратно в годините във въпросните органи.

Регулатори
Петър Чобанов, Българска народна банка - подуправител на БНБЮнал Тасим, Фискален съвет - членПламен Киров, Комисия за защита на конкуренцията - членЕрдинч Хайрула, Комисия за контролиране на известията - членСабрие Сапунджиева - Комисия за отбрана от дискриминация - член
Висш съдебен съвет
Пламена Цветанова, Висш правосъден съвет - напуснала, мандатът е прекратенСтефан Гроздев, Висш правосъден съвет - член на Висш съдебен съвет (съдийска колегия)Любка Кабзималска, Инспекторат към Висш съдебен съвет - контрольор в Инспектората към Висш съдебен съвет
Това изброяват непретенциозно от Движение за права и свободи, въпреки и тези регулатори да са основни, а въздействието на Движение за права и свободи във всички браншове на страната да е легенда от десетилетия.

" Надявам се, че позволените грешки от страна на господин Петков се дължат или на неточно подадена към него информация или на неналичието на такава. Разчитам, че откакто се запознае с данните и фактическото състояние в регулаторите, сътрудника Петков ще постъпи мъжки и ще се извини ", написа той опосредствано до Кирил Петков.

От ГЕРБ резервираха безмълвие по въпроса.

Малко по-рано денем пък другият новоизбран за съпредседател на Движението - Джевдет Чакъров, даде изявление за, в което съобщи, че ДПС има специалисти, каквито са нужни за регулаторите. " Защо да не участваме? " - попита той.

Чакъров отхвърли да разяснява глобите по " Магнитски " за новия си " сътрудник " - в отговор на въпрос.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР